Autoverzekering Goedkoop

Bekijk en vergelijk alle autoverzekeringen op basis van maandlasten en dekking

Autoverzekering nieuws

Lees hier het laatste nieuws over autoverzekeringen. Bij welke verzekeraar kunt u de goedkoopste autoverzekering vinden? Lees hier actuele ontwikkelingen over de premie, dekking, voorwaarden en service van een goedkope autoverzekering en tips over het afsluiten van een autoverzekeringen.

22 januari 2011 - Goedkoop uw auto verzekeren kan hier. Voor een goedkope autoverzekering 2011 kan je alle verzekeraars rustig bekijken. Vergelijk autoverzekering aegon of vind de goedkoopste autoverzekering ing. Zoek je de goedkoopste autoverzekering en geen rijbewijs? Kijk verder voor de autoverzekering rabobank en inshared voorwaarden. Ook een rabobank autoverzekering berekenen is online mogelijk. Vind hier de top 5 voordelige autoverzekeringen consumentenbond!

5 december 2010 - Vind hier de goedkoopste autoverzekering van dit moment. Welke verzekeraar biedt de beste autoverzekering? U kan kijken naar allerlei eigenschappen; de premie, de dekking en de voorwaarden. Onder welke gevallen bent u verzekerd? Zijn er situaties denkbaar dat u wel schade heeft, maar toch niet een vergoeding uitgekeerd krijgt? Het is lastig om alle producten nauwgezet te vergelijken. Gelukkig zijn er allerlei vergelijkingssites die het werk voor u gedaan hebben. Vraag de kosten van enkele aanbieders op en kies voor online autoverzekering afsluiten!


De website Autoverzekering vergelijken meldt het volgende.

Wees goed voorbereid op de winter

4 december 2010 - Diverse verzekeraars vragen de consument om extra voorzichtig te zijn in de huidige winterse omstandigheden. Begin december jl. is een flinke pak sneeuw gevallen. Alhoewel de meeste automobilisten zich redelijk voorbereiden op de winter, blijkt uit onderzoek dat bijna 70% van de automobilisten nooit op winterbanden rijdt. En rijden op zomerbanden in de winter leidt statistisch tot meer ongelukken, al valt de schade vaak mee. De laatste jaren wordt wel steeds meer gebruik gemaakt van winterbanden. Dit vindt zijn oorsprong in de verplichting in het buitenland tot het rijden met winterbanden. Dan wordt er in Nederland ook maar alvast gereden met winterbanden. Op dit moment is in Nederland het gebruik van winterbanden niet verplicht. Aangezien er een lager risico op ongelukken met winterbanden is, zou te overwegen zijn dat consumenten korting op de verzekeringspremie krijgen. Maar nog geen enkele verzekeraar biedt een dergelijke korting aan. Misschien een gat in de markt?

Lees meer nieuws over autoverzekeringen ...


Besparen op uw autoverzekering doet u zo
Een verzekering voelt voor veel mensen als een verplichting. Je koopt een nieuwe auto, zoekt een nieuwe autoverzekeraar uit en dat was dat. Vaak blijven we jaren bij dezelfde autoverzekeraar. Gewoon, omdat het gemakkelijk is. De premie wordt netjes elke maand afgeschreven en verder hebben we er geen omkijken meer ...

Afsluiten van een autoverzekering
Het afsluiten van een autoverzekering is nog een lastig karwei. Je moet eerst bepalen welke dekking het best voor jou geschikt is en daarna moet je de autoverzekeraar zien te vinden die jou de voordeligste offerte kan bieden. Maar hoe pak je dat nou lekker aan? Er zijn vele verschillende ...

Goedkope autoverzekeringen vergelijken
Goedkoop een autoverzekering afsluiten? Dat kan online! Er zijn diverse verzekeraars die op dit moment scherpe tarieven hanteren om nieuwe klanten aan te trekken. Kijk rond voor de goedkoopste autoverzekering in 2011. Eventueel zoekt u op een autoverzekering en cadeau. Nr 1:
(C) 2010 Autoverzekering Goedkoop | Home | Info | Meer